MORI SEIKI

Databeskyttelse

Kontakt

Erklæring om databeskyttelse

DMG MORI er opmærksom på behovet for Internet privatliv. Derfor er denne meddelelse for at lade dig vide, hvordan vi agter at behandle alle oplysninger om dig, at vi kan modtage på internettet som et resultat af dit besøg på vores website. DMG MORI føler du bør vide, at vi interesserer os for dit privatliv og dermed burde vide, hvordan vi behandler oplysninger til os. Ved forsat dit besøg på vores site, accepterer du følgende politikker:

Håndtering af dine oplysninger

Oplysninger som vi modtager fra eller om vores kunder er holdt i tillid, men det bruges til at personliggøre og forbedre vores service til dig. Vi indhenter og opbevarer følgende oplysninger:

Informationer leveret af dig

Vi modtager og opbevarer enhver information du videregiver til os via vores hjemmeside eller giver os på anden måde. Du kan vælge ikke at give nogen oplysninger som vi beder om, men du skal huske på, at uden specifikke oplysninger vil du måske ikke være i stand til at bruge vores tjenester. Vi vil bruge oplysninger med henblik på f. eks servicering af dine forespørgsler, svare på dine henvendelser, forbedre vores service og kommunikation med dig.

E-mail kommunikation

Vi opbevarer alle e-mail adresse til os for vores egne tjenester og bruger dem til at give oplysninger til dig. Vi kan også få e-mail adresser fra tredje parter vil bliver udnyttet til sådanne formål. Hvis du ikke ønsker at indhente fremtidige information fra os bedes du kontakte os på info@dmgmori-eu.com.

Hvordan vi behandler data om dig

Da vores fokus er på salg af vores produkter, sælger vi ikke eller på anden måde distribuere oplysninger fra dig. Men for at optimere vores tjenester for dig, kan vi beslutte at dele oplysninger om dig, din virksomhed, din adresse eller andre oplysninger, vi tror at være passende med vores datterselskaber og associerede selskaber, leverandører, agenter og forhandlere af vores produkter, kreditrisiko og bedrageri beskyttelse organisationer, enheder som støtter vores web-tjenester, herunder denne hjemmeside og andre enheder, som vi mener, er nødt til at indhente oplysninger for at overholde loven. Også luftfartsselskaberne eller andre personer og organisationer involveret i levering og servicering af produkter købt af dig kan modtage personlige oplysninger.

Sikkerhed

Det er vigtigt for dig at beskytte mod uautoriseret adgang til din computer eller netværk.

Adgang til oplysninger

Vi forbeholder os retten til at ændre, rette eller annullere vores fortrolighedspolitik, men vil være forstående overfor dine personlige interesser når vi gør det.

 • DMG MORI SEIKI Denmark

  Robert Jacobsens Vej 60 2.tv
  2300 Copenhagen
  Tel.: +45 (0) 70-21-11-11
  Fax: +45 (0) 49-17-77-00


  Kontakt person

  Dagmar Hommel
  Tel.: +49 (0)7153 / 934-118
  Fax: +49 (0)7153 / 934-200
  E-Mail: hommel@dmgmori-eu.com 
Copyright 2014.